«Φυσικά θαύματα» για ρυτίδες, μαύρους κύκλους και πρήξιμο…

ΕΛΛΑΔΑ. Η Σπαρτιάτισσα Τζίνα Αλιμόνου δίνει τις δικές της συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες στα μάτια.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Τζίνα Αλιμόνου δίνει πολύτιμες συμβουλές και tips ομορφιάς και μόδας, με τα βίντεό της να συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές. Αυτή τη φορά, η YouTuber και beauty guru αναφέρεται στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά θαύματα για να τις καταπολεμήσει.

«Μια συνταγή που δεν έχετε ξαναδεί ενάντια στο "πόδι της χήνας" στην εξωτερική γωνία του ματιού, η οποία κάνει θαύματα και σε όλο το πρόσωπο! Μαζί, σας έχω μερικές ακόμα δραστικές, φυσικές, σπιτικές συνταγές για να πούμε οριστικά "αντίο" στους μαύρους κύκλους και στα πρηξίματα. Ένα βίντεο που εσείς μου ζητήσατε!» γράφει η Τζίνα Αλιμόνου στην περιγραφή του βίντεο.

Η ίδια στο Instagram έγραψε στις followers της ότι αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εστιάσουμε σε πρόσωπα, καταστάσεις και συναισθήματα που είναι σημαντικά για μας, αλλά και να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Οπότε, τι καλύτερο από το να φτιάξουμε σπιτικές, εύκολες και αποτελεσματικές μάσκες ομορφιάς

Συνταγή της Τζίνας Αλιμόνου για τις ρυτίδες στα μάτια

Ανάμεσα στις συνταγές της Τζίνας Αλιμόνου, δοκιμάσαμε την παρακάτω:

Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο, πρόκειται για μια συνταγή με πατάτα, η οποία είναι πλούσια σε άμυλο και περιέχει υδατάνθρακες και αρκετή βιταμίνη C, διεγείρει την κυκλοφορία στην περιοχή των ματιών, συστέλλει τα μικρά αγγεία και έτσι συμβάλλει στην καταπολέμηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

Θα χρειαστείτε μια πατάτα μικρού-μετρίου μεγέθους, μαζί με τη φλούδα την οποία θα έχετε πλύνει καλά. Θα τη λιώσετε στο ραδβομπλέντερ (ή θα την τρίψετε στον τρίφτη, όσο γίνεται πιο λεπτά) μαζί με ¼ του φλυτζανιού πράσινο τσάι, το οποίο θα έχετε κρυώσει. Στη συνέχεια εφαρμόζετε το μείγμα σε βαμβάκι ή διπλή γάζα, δημιουργώντας ένα patch, και θα το αφήσετε στα μάτια σας 10-30 λεπτά. Το αφαιρείται και ξεπλένετε με κρύο νερό. Μετά, μπορείτε να εφαρμόσετε κανονικά το τζελ ή την κρέμα σας.