Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Ευρώτα17-11-2020 11:30   

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, 17:00 έως 19:00

ΣΚΑΛΑ. Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ευρώτα την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 7 μμ., ενώ την όλη διαδικασία θα φέρει εις πέρας κινητό συνεργείο του Γ.Ν. Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.

Επισημαίνεται ότι για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η αιμοληψία, θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, «... Στις δύσκολες και κρίσιμες μέρες που διανύουμε, οι ανάγκες που παρουσιάζονται στα νοσοκομεία για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πρέπει να αντιμετωπιστούν μεθοδικά. Καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευθούν, είτε είναι εθελοντές αιμοδότες, είτε όχι σε αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση - έκκληση.  Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σκάλας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, μεσούσης της δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας». 

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ