Στην Τρίπολη ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου19-11-2020 10:13   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, ο Πρόεδρος της διοίκησης του Πολεμικού Μουσείου, οικονομολόγος Αναστάσιος Λιάσκος, συνοδευόμενος από τον Β΄ Αντιπρόεδρο Υποπτέραρχο ε.α. Ιωάννη Θεοδοσουλάκη.

Την ηγεσία του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου, υποδέχθηκαν στα πρόθυρα του Παραρτήματος Τρίπολης, ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», Υποστράτηγος, Δημήτριος Τσιπίδης και ο Διευθυντής του Παραρτήματος Τρίπολης Αντισμήναρχος Δημήτριος Φωτόπουλος.

Οι επισκέπτες, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας-Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, με τον δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης, κ. Παναγιώτη Παράσχο.

Το πρόγραμμα κινήσεων, περιελάμβανε επισκέψεις, στον έφιππο ανδριάντα του Γέρου του Μοριά, στην Πλατεία Άρεως, στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, στο Μνημείο Αρκάδων Πεσόντων 1940-1941, στο λεγόμενο κάθισμα του Κολοκοτρώνη, στον Άγιο Θεόδωρο και στο Διοικητήριο της ιστορικής IV Μεραρχίας.

Το παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου της Τρίπολης, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 200 χρόνια απ’ την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ