«Φαίνομαι σαν να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα…»

ΣΠΑΡΤΗ. Την Σπαρτιάτισσα Βίκυ Κάβουρα είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στην συμπαρουσίαση του φαντασμαγορικού show «J2US» ωστόσο φέτος η συνεργασία τους έληξε κάπως άδοξα.

Γι’ αυτό το γεγονός αλλά και για τις καινούργιες τηλεοπτικές προτάσεις που τις έχουν γίνει μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» η γνωστή ηθοποιός.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, γεγονός το οποίο την έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

«Περνάω από τις πιο δύσκολες φάσεις ψυχολογικά της ζωής μου. Πέρσι δεν είχα δει πώς είναι να είσαι χαλαρός. Φέτος το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε!» είπε ενώ αρνήθηκε να συζητήσει για την πρόταση του ΣΚΑΪ για δουλειά, επειδή όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι γρουσουζιά.»

Αναφορικά με την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον φίλο της Νίκο Κοκλώνη, η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, είπε μόνο πως «ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη ευκαιρία και στο It’s Show time και στο J2US γι’ αυτό δεν πρόκειται να πω κουβέντα. Ό,τι είναι το συζητάμε και θα το βρούμε μεταξύ μας».

Έπειτα αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της γενικά και στα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει στην δουλειά της καθώς αρχικά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, πολλοί τη θεωρούν απόμακρη και σνομπ ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή η ίδια αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο δεν θέλει κανέναν σύντροφο.

«Έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω σύντροφο. Καραντινιάστηκα και δεν θέλω κανέναν» είπε με έμφαση. «Φαίνεται σαν να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Μπορεί από τα περιοδικά να έχω πάθει αυτό που δεν θέλω σύντροφο».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε και μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο πατέρας της αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Αυτή δεν είναι η χρονιά μου, να τελειώσει» και πρόσθεσε λέγοντας: «Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά» είπε δακρύζοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Με 91 κρούσματα σήμερα η Πελοπόννησος. Ανησυχία στην Κορινθία!

Οι μοιρολογίστρες της Μάνης: Ασκούν λειτούργημα σε ηλίκία 100 ετών

40 νεκρές caretta caretta φέτος μόνο στη Νεάπολη!