Τζανετέα: Ας «υιοθετήσουμε μια οικογένεια», τα Χριστούγεννα23-11-2020 14:38   

Κάλεσμα σε συστράτευση  για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας

ΣΠΑΡΤΗ. Να υιοθετήσουν μια οικογένεια, αυτά τα Χριστούγεννα, προτρέπει τους πολίτες η περιφερειακή σύμβουλος, κα Ντία Τζανετέα, μέσω της συμμετοχής τους στην ομώνυμη δράση, δηλαδή στο «Υιοθετώ μια οικογένεια».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «...το “Υιοθετώ μια οικογένεια” είναι μια δράση αγάπης για τις οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη την στήριξή μας».

Η κα Τζανετέα, επιπλέον, τονίζει:

«Αυτές τις γιορτές κρατάμε φυσικές αποστάσεις αλλά ας έρθουμε πιο κοντά μεσά από μια πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης. Ο καθένας από εσάς μπορεί να βοηθήσει αυτά τα Χριστούγεννα μία οικογένεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Οι άνθρωποι σήμερα ανησυχούν  για το τι τους επιφυλάσσει  το μέλλον. Ανησυχούν για την υγεία αγαπημένων προσώπων, για την εργασία και την ελευθερία. Σήμερα κάτω από το βάρος της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται της θαλπωρής, αισθάνονται ανασφαλείς και προσπαθούν να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους. Οικογένειες της διπλανής πόρτας στερούνται βασικά αγαθά.Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε καμιά ευάλωτη οικογένεια λόγω της πανδημίας αβοήθητη αυτές τις γιορτές. Είναι στο χέρι μας αυτά τα Χριστούγεννα να γίνουμε όλοι μια οικογένεια. Κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί την χαρά. Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να συστρατευθούμε για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας.

Το «Υιοθετώ μια οικογένεια» αποτελεί κάλεσμα ανθρωπιάς.

Παρά τις αυξημένες ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, είμαι αισιόδοξη  ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί όπου υπάρχει συνεργασία επιτυγχάνονται και οι στόχοι. Γιατί δε χάνεται η ανθρωπιά ούτε οι αξίες της αλληλεγγύης και της αφιλοκερδούς προσφοράς. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας των πολιτών που δίνει δύναμη στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το «Υιοθετώ μια οικογένεια» είναι μια δράση αγάπης για τις οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη την στήριξη μας. Αυτές τις γιορτές κρατάμε φυσικές αποστάσεις αλλά ας έρθουμε πιο κοντά μεσά από μια πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης. Ο καθένας από εσάς μπορεί να βοηθήσει αυτά τα Χριστούγεννα μία οικογένεια.

Για να οργανώσουμε αυτή την εκστρατεία αλληλεγγύης επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6984603898, 6973991258, 6940637279»

Ετικέτες: ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ