ΚΟΡΩΝΗ. Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Κορώνης, από κλιμάκιο του ελεγκτικού συνεδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του προς το Δήμο, το Ε’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου γνωστοποίησε την πράξη, με την οποία εγκρίνει την υπογραφή της σύμβασης, μεταξύ του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του αναδόχου, για το έργο με τίτλο «Ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-ΓΕΛ Κορώνης, στην εκτός σχεδίου περιοχή Σαράντου στην Δ.Ε. Κορώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος», προϋπολογισμού 6.000.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, δήλωσε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Κορώνης, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το συντομότερο δυνατό να παραδοθεί το νέο εκπαιδευτήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για την άμεση υλοποίηση όλων των έργων και των δράσεων, που έχουν στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών μας».