Συνεχίζουν να καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

ΜΑΝΗ. Με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας και συγκεκριμένα στελεχών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έχουν αναλάβει την ανήλικη, συνεχίσθηκε χθες για τέταρτη συνεδρίαση στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας η δίκη για τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση μίας 12χρονης σήμερα, σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, όπου κατηγορούμενοι είναι ένας 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος παππούς του κοριτσιού.

Οι καταθέσεις χθες συνεχίσθηκαν με την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο που ανέλαβαν το παιδί από την πρώτη στιγμή και οι οποίοι είπαν ότι από τις πρώτες επαφές που είχαν με το παιδί διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η δίκη πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών και αργά το μεσημέρι διεκόπη πάλι για να συνεχισθεί στις 10 Δεκεμβρίου με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων κατηγορίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Θάρρος" στο εδώλιο κάθονται ο 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς του κοριτσιού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανήλικου κατ’ εξακολούθηση. Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες.