ΠΑΤΡΑ. Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από την ΜΕΘ Παίδων του Ρίου ο 8χρονος που παρουσίασε συμπτώματα από τη νόσο Καβασάκι ως επιπλοκή από τον κορωνοϊό.

Ο μικρός που όπως όλα δείχνουν βγαίνει νικητής από αυτή τη μάχη, θα μεταφερθεί στην Παιδιατρική Κλινική και εφόσον όλα πάνε καλά θα πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μικρός θα βγει έχοντας λάβει και ένα σκάφανδρο ως δώρο από το προσωπικό της ΜΕΘ, αφού όπως είχε εξομολογηθεί θέλει να γίνει αστροναύτης.

Το δώρο φτιάχτηκε από τους χέρια των γιατρών και των νοσηλευτών της ΜΕΘ, καθώς τα καταστήματα είναι κλειστά, μετατρέποντας με την τέχνη και την φαντασία τους ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη.

«Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής», επισημαίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης και προσθέτει: "Μία ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας».

Ειδήσεις σήμερα:

«Σταθερά» τα κρούσματα στην Πελοπόννησο! Σήμερα 53 στους 7 νομούς

Συγκλονιστικό! Οι άνθρωποι του Κοσμά άνοιξαν τον δρόμο με τα χέρια τους το 1951! (video)

Δήμος Ελαφονήσου: Εσφαλμένες οι εντυπώσεις για τα πλάνα του GNTM

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και 8 μποφόρ!