ΤΡΙΠΟΛΗ. Στην υπογραφή της σύμβασης για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην τοπική κοινότητα Βλαχέρνας προχώρησε την Δευτέρα (14/12/2020) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο ανάδοχος του έργου «Γεννάτος Θεοφάνης».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 89.900 ευρώ και αφορά την ανακατασκευή γηπέδου Μίνι ποδοσφαίρου στην Βλαχέρνα του Δήμου Τρίπολης.

Στο υπάρχον γήπεδο ποδοσφαίρου θα τοποθετηθεί νέος συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας τεχνολογίας προστατευτικό δίχτυ στο επάνω μέρος του γηπέδου και θα κατασκευαστεί φωτισμός.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προχωράμε στην έναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση του γηπέδου 5Χ5 της Βλαχέρνας. Η δημοτική μας αρχή έχει στόχο τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, για όλα τα αθλήματα, στο Δήμο της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή μας, προς όφελος των δημοτών μας και του ερασιτεχνικού αθλητισμού».