ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Για τα πέτρινα χρόνια της Καλαμάτας τα οποία και έζησε, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοαμυντικός της, Παναγιώτης Τσιμικλής.

Με παραστάσεις από Β' και Γ΄Εθνική σε ομάδες όπως Καλαμάτα, Μεσσηνιακός, Ιωνικός, Θρασύβουλος, Κηφισιά, Αστέρας Βλαχιώτη, Παναργειακός και Πανγυθεατικός ο Παναγιώτης Τσιμικλής είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Γνωρίζοντας λοιπόν καλά το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, ο Παναγιώτης Τσιμικλής μίλησε για αυτό και συγκεκριμένα για την ομάδα της Καλαμάτας και τα πέτρινα της χρόνια στα οποία ήταν εκεί, για την πολυετή θητεία του στον Μεσσηνιακό, για τους συμπαίκτες και τους προπονητές που ξεχωρίζει και θυμάται μέχρι σήμερα και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που βιώνει.

Ο Παναγιώτης Τσιμικλής σε συνέντευξή του στο notossport αναφέρει:

«Θεωρώ πως η ομάδα στερείται ενός διοικητικού ηγέτη εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και ο βασικός λόγος που δε βλέπει άσπρη μέρα και δεν έχει σταθερότητα. Πέρυσι είχε ένα πολύ καλό ρόστερ και όμως στο τέλος έκανε αρνητικό σερί. Εδώ και μια δεκαετία δεν έχει μία ηγεσία σταθερή.

Τα πράγματα εδώ και έναν χρόνο είναι καλύτερα στο οικονομικό κομμάτι με τον κ. Πρασσά, αλλά ο ίδιος δεν είναι εδώ για να ασκήσει διοίκηση, δεν κάνει αυτός το κουμάντο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πάσχει από διοίκηση η Καλαμάτα εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια».