Στην ματσάρα των Ζωσιμάδων δεν πανηγύρισε κανείς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης να έρχονται ισόπαλοι 2-2 σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Ανατροπές, γκολάρες και αποβολή για τους γηπεδούχους που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 53’.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και με παίχτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 84ο λεπτό και κρατάει έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, έχει 13 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 17 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με όρεξη να δημιουργήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε στα πρώτα λεπτά να πατάει καλύτερα, ενώ ο Αστέρα προσπάθησε να βρει χώρους και χτυπήσει στην κόντρα.

Με μια κόντρα η ομάδα της Τρίπολης, πλησίασε και το γκολ. Ο Μπαράλες τροφοδότησε έξυπνα τον Ριέρα που στο 17ο λεπτό με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Κρίζμαν να σπαταλάει σπουδαία ευκαιρία στο 20o λεπτό μετά από γύρισμα του Ελευθεριάδη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε κεφάλι στο σκορ με τους Ελευθεριάδη, Κρίζμαν και Πίρσμαν να συνεργάζονται εξαιρετικά και τον Παμλίδη να σκοράρει από κοντά.

Την απάντηση για τον Αστέρα είχε ο Μουνάφο που στο 33' μετά από κάθετη πάσα του Ριέρα που άνοιξε στα... δύο την άμυνα των γηπεδούχων έκανε το 1-1, στέλνοντας ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Στέφανος Σιόντης, είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σίτο.

Ο Αστέρας, παίζοντας με παίκτη παραπάνω επιχείρησε να γίνει αυτός που θα ελέγξει το παιχνίδι και θα απειλήσει. Ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε πράγματα στην σύνθεση της ομάδας, θέλοντας να δώσει ταχύτητα και να χτυπήσει ενδεχομένως στους κενούς χώρους που θα βρει.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα της Τρίπολης από το 54ο λεπτό κατάφερε να εκμεταλλευτεί στην πράξη ο Λουίς Φερνάντεθ στο 84ο λεπτό όταν, μετά από σέντρα του Άλβαρες πλάσαρε στον αέρα για το 1-2, με τον Χουτεσιώτη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ωστόσο ο ΠΑΣ δεν λύγισε και παρότι με παίχτη λιγότερο μετά από σέντρα του νεοεισελθόντα Σάλιακα και σουτ του Κρίζμαν έφερε το ματς στα ίσια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (85' Σάλιακας), Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο (8' Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (46΄ Λέο), Ελευθεριάδης (63' Παντελάκης), Παμλίδης (Λιάσος 63'), Κριζμάν

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεθ, Πέπε Καστάνο, Ιγκλέσιας (40΄ Βαλιέντε), Μουνάφο, Ριέρα (74 Φερνάντεθ), Σίτο (89' Καπίγια), Ρεγκίς (74' Τιλίκα), Μπαράλες

Πηγή: sdna.gr