ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) στην συνεδρίαση της 22ης Δεκεμβρίου 2020, ομόφωνα ενέκρινε την αίτηση εγγραφής του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ), στο μητρώο των Μελών του Συνδέσμου.

Η εγγραφή του ΣΕΒΙΠΑ στον ΣΕΒΠΕ&ΔΕ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων με πρωτοβουλία των Προέδρων κ. Μπάρλου και κ. Λειβαδάρου, με σκοπό να εξευρεθεί ο αποτελεσματικότερος τρόπος συνεργασίας για την καλύτερη λειτουργία της ΒΙΠΕ Πατρών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ κ. Κλεομένη Μπάρλο, «Η απόφαση του νέου Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ να εγγραφεί ως μέλος στο Σύνδεσμο μας, είναι μια πολύ θετική εξέλιξη γιατί η ΒΙΠΕ Πατρών, θα εκφράζεται πλέον για όλα τα θέματα από κοινού για το καλό όλων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων. Είναι βέβαιο ότι από την συνεργασία αυτή και την συνένωση δυνάμεων, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων στον κοινό χώρο στον οποίο λειτουργούμε και δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά»

«Καλωσορίζουμε τον ΣΕΒΙΠΑ στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και τους ευχαριστούμε για την συνεργασία τους!»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ κ. Δημήτρης Λειβαδάρος δήλωσε από την πλευρά του, τα εξής: «Σε μια χρονική περίοδο, όπου ο κόσμος της επιχειρηματικότητας καλείται να αντεπεξέλθει σε μεγάλες προκλήσεις, η εγγραφή του ΣΕΒΙΠΑ ως μέλος του ΣΕΒΠΕΔΕ, απαντά στην ανάγκη συνένωσης δυνάμεων, κοινής πορείας και συνεργασίας. Κυρίαρχος στόχος πρέπει να είναι η επίλυση των σοβαρών ζητημάτων της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και υπό το πρίσμα των εξελίξεων που διαμορφώνονται αυτή την περίοδο στο πεδίο της επιχειρηματικής δράσης, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η συναντίληψη, η συντεταγμένη πορεία και κοινή δράση, στην οποία ο ΣΕΒΙΠΑ δεσμεύεται να συμβάλει και να συμπράξει με όλες του τις δυνάμεις».