Υλικά

700 γραμ. τυρί φέτα Λαβιογάλ

3 αυγά

1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 ½ φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό

Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Πιπέρι

Παρασκευή

Κόβεται το τυρί Λαβιογάλ σε μικρούς κύβους, τους βάζετε σε μια πιατέλα και τους αλείφετε με λίγο νερό. Χτυπάτε τα αυγά, τα βάζετε σε μπολ και προσθέτετε λίγο πιπέρι.

Πασπαλίζετε ένα - ένα τα κομμάτια του τυριού Λαβιογάλ με το αλεύρι, τα βουτάτε στο αυγό και τέλος στο σιμιγδάλι. Τα βάζετε πάλι στην πιατέλα και τα αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα.

Ρίχνετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί καλά, προσθέτετε τα κομμάτια του τυριού λίγα - λίγα και τα αφήνετε να ροδίσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν και σερβίρετε σε πιατέλα.

Κάτι ακόμη: Η φέτα Λαβιογάλ είναι ένα τοπικό προϊόν από αυθεντικό κατσικίσιο γάλα Λακωνίας