ΠΑΤΡΑ. Ο Φοιτητικός Σύλλογος Μαθηματικού Πάτρας καταγγέλλει τη στάση του Τμήματος και την τιμωρητική στάση απέναντί στους φοιτητές, καθώς σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία αποφάσισε να καταργήσει την διπλή εξεταστική, ένα μέτρο που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πτυχίο και την αγορά εργασίας.

Όπως αναφέρουν οι φοιτητές «η πλειοψηφία των ιδρυμάτων έχει διπλή εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές και στα πλαίσια αντιδραστικών αλλαγών που έρχονται να εφαρμοστούν στην εκπαίδευση, η διπλή εξεταστική είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Η πλειοψηφία του Τμήματος ψήφισε κατά στην διπλή εξεταστική, μερικές μέρες πριν την έναρξη της εξεταστικής μας. Σε αυτό, ο σύλλογος μας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και πήρε αποφάσεις. Επισυνάπτουμε την απόφαση του συλλόγου μας, στην οποία συλλέγουμε υπογραφές στο link* που ήδη μέσα σε μια μέρα έχει μαζέψει πληθώρα υπογραφών, για να ασκήσουμε πίεση στο Τμήμα για να ξανασυνεδριάσει άμεσα και να ακούσει τα δίκαια αιτήματα μας.

Καλούμε κόσμο της εκπαίδευσης, καθηγητές, φοιτητές και ευρύτερα να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια, με το να υπογράψουν αυτήν μας την απόφαση. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω!»

*Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται εδώ: https://forms.gle/uAfvT4bFwoUKAt4P6

Ειδήσεις σήμερα:

Καμπανάκι στην Πελοπόννησο! 48 κρούσματα σήμερα

Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν τον φύλακα στην Ηλεία!

Καραντίνα στην Κορώνη για την κόρη του πλουσιότερου Έλληνα στον κόσμο!

Περιπολικό που πήγαινε σε κλοπή «τράκαρε» σε φανάρι

Πελοπόννησος: Aγορές και ενοίκια ακινήτων! Ποιοι νομοί αντέχουν και ποιοι καταρρέουν!

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Πυρκαγιά καταστρέφει διόροφο σπίτι στο Βραχάτι Κορινθίας (video)