ΑΡΓΟΣ. Ενημερώνονται οι πολίτες του Δήμου Άργους - Μυκηνών ότι, σύμφωνα με τις Εγκυκλίους και τις Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν τη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στα ΚΕΠ πρέπει να γίνεται αυστηρά μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και προσυνεννόησης (ραντεβού) και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.
Ο περιορισμός αυτός ισχύει για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών και ο συνωστισμός και για να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και με ασφάλεια τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τα έκτακτα μέτρα και τον περιορισμό στις μετακινήσεις των πολιτών, παρατηρείται το φαινόμενο της μεγάλης προσέλευσης και του συνωστισμού πολιτών στα ΚΕΠ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν για υποθέσεις άλλων δημοσίων υπηρεσιών που λειτουργούν με ραντεβού και μάλιστα για υποθέσεις που δεν κρίνονται αναγκαίες.
Προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, τόσο των πολιτών όσο και των υπαλλήλων, οι πολίτες πρέπει να προσέρχονται στα ΚΕΠ μόνο κατόπιν ραντεβού και μόνο για αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις.