Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας απευθύνει νέα επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ

ΣΠΑΡΤΗ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγ. Καρράς, με νέα επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, εφιστά την προσοχή των μελών της Ε.Ε. ως προς τις δηλώσεις τους, «...σχετικά με την επανεκκίνηση ή μη της Γ’ εθνικής και ιδιαίτερα για τα τοπικά πρωταθλήματα...».

Ο κ. Καρράς, υπογραμμίζει πως, «...πρίν παρθεί η όποια απόφαση για τα τοπικά πρωταθλήματα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σας,οι θέσεις των Ενώσεων που εκείνες γνωρίζουν πολύ καλά τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί...».

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας:

«κ. Πρόεδρε,

Θα ήταν ωφέλιμο τα μέλη της Ε.Ε. να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις σχετικά με την επανεκκίνηση ή μη της Γ εθνικής και ιδιαίτερα για τα τοπικά πρωταθλήματα που οι Ενώσεις διοργανώνουν και να μη βρισκόμαστε στο τοίχο είτε από τα σωματεία μας ,είτε από τα ΜΜΕ αφού δεν υπάρχει σήμερα καμία απόφαση από πλευράς σας ,κάτι που με επιστολή μας την 3/12/20 είχαμε αναφερθεί και βέβαια δεν έχει απαντηθεί προφανώς λόγω της πανδημίας του Covid 19 και των αποφάσεων της πολιτείας.

Πρίν παρθεί η όποια απόφαση για τα τοπικά πρωταθλήματα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σας,οι θέσεις των Ενώσεων που εκείνες γνωρίζουν πολύ καλά τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί με την αποχή των σωματείων από τα γήπεδα ,τις δυσκολίες που έχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής τους για την ορθή εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και βεβαίως την άποψη των ίδιων των σωματείων εάν μπορούν να συμμετάσχουν, διότι η αγωνιστική περίοδος ενδεχομένως να επιμηκυνθεί.

Αναμένουμε υπεύθυνα και ουσιαστικά την θέση της Ομοσπονδίας προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή και ευρύτερη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων πλευρών για την ολοκλήρωση ή μη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Επεισόδια σε συλλαλητήριο για τον Κουφοντίνα (video)

«Η μάχη του Λεωνίδα Γρηγοράκου»

Νοσοκομείο Σπάρτης: Περιμένοντας την Αναγέννηση του 2025

Τρείς νέοι νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα στην Πελοπόννησο!