ΠΑΤΡΑ. Μέσα στο κρύο και χωρίς φώς υποχρεώθηκε να ζήσεις για 2-3 ημέρες οικογένεια στην Πάτρα λόγω γραφειοκρατίας. Έτσι παρόλο που ο πατέρας της οικογένειας πλήρωσε τον λογαριασμό Ιδιωτικού παρόχου ρέυματος – που είχε αποσταλεί σε λάθος διεύθυνση – δεν έγινε αμέσως η επανασύνδεση και η οικογένεια έζησε στιγμές δύσκολες

Όπως γράφει το patraevents η οικογένεια έμεινε στον… πάγο!

«Αποτέλεσμα να είναι εδώ και ένα διήμερο χωρίς φως και θέρμανση στο σπίτι του, τη στιγμή που έχει ένα παιδί 2,5 ετών και η γυναίκα του είναι έγκυος στο δεύτερο.

Αιτία του λάθους αυτού είναι ότι η εταιρεία είχε στείλει σε λάθος διεύθυνση τον λογαριασμό, ο Πατρινός αργότερα βρήκε το απόκομμα και πλήρωσε όμως ο πάροχος είχε ενημερώσει σε χρόνο ρεκόρ τη ΔΕΔΔΗΕ το συνεργείο της οποίας έκοψε το ρεύμα.

Η εταιρεία αναγνώρισε το λάθος της, ωστόσο επικαλούμενη γραφειοκρατικές διαδικασίες τον ενημέρωσε ότι το ρεύμα του θα αργήσει να επανέλθει για ένα τουλάχιστον 24ωρο.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του παγώνουν από το κρύο αυτές τις μέρες και περιμένουν την έλευση του ρεύματος το οποίο έχουν άλλωστε πληρώσει…».

Ο πατέρας φαίνεται διατεθειμένος να καταφύγει στην ελληνική δικαοσύνη.