Ο Δαβάκης καλεί αμέσως τη Νοσηλευτική και εμμέσως την υπουργό Κεραμέως να ξεκαθαρίσουν και να τεκμηριώσουν γιατί η Νοσηλευτική Σχολή δεν μπορεί να επανέλθει στη Σπάρτη υπο τη «χορηγική στέγη» του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

ΣΠΑΡΤΗ. Στη Βουλή ήταν παρόντες μόνον 4 βουλευτές μαζί με τον πρόεδρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγήκε αποτέλεσμα από την συζήτηση επίκαιρης ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη. Τώρα πλέον όλοι γνωρίζουν ότι το θέμα της Νοσηλευτικής, δηλαδή της επαναφοράς της στη Σπάρτη είναι κυρίως πολιτικό, μετα ακαδημαϊκό και ουδόλως τοπικιστικό θέμα.

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας κ Συρίγος φαίνεται να ενημερώνεται από τον βουλευτή Λακωνίας ότι αφενός η Νοσηλευτική Σχολή δεν ανταποκρίνεται στην θεσμική υποχρέωσή της να ενημερώσει το Σώμα και δεν δικαιολογείται όταν αρνείται στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Πολιτεία και στην Λακωνική κοινωνία την διεξοδική συζήτηση για την επαναφορά της Σχολής στη Σπάρτη υπό τις καλύτερες συνθήκες που μπορούν να υπάρξουν από συστάσεως της Σχολής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Σε βασανιστική απομόνωση ο Δήμος Σπάρτης με 50 τουλάχιστον ενεργά κρούσματα!

Παντρεύεται η Πελοποννήσια Ευγενία Δημητροπούλου και έδειξε το μονόπετρο (video)

Δείτε τα σημερινά κρούσματα στην Πελοπόννησο

5 χρόνια κάθειρξη με αναστολή γιατί μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Στα Κέντρα Υγείας ο εμβολιασμός. Τι θα γίνει με τις άλλες ασθένειες των πολιτών;