ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το σπουδαίο deal του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι γεγονός. Μετά από θητεία σε ομάδες όπως η Μίλαν, η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ, ο διεθνής στόπερ υπέγραψε τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό και ντύνεται στα "ερυθρόλευκα" για 2,5 χρόνια.

Σε ηλικία 32 ετών, επτά μηνών και 16 ημερών ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήκει κι επισήμως στον Ολυμπιακό. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε το deal με έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από θητεία σε κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης όπως τη Μίλαν, τη Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ, ο διεθνής στόπερ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μια πρόταση που για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα του αποφέρει 3,5 εκατ. ευρώ με μπόνους επίτευξης στόχων (κατάκτηση Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, πρόκριση στους ομίλους του Champions League, πρόκριση στους ομίλους του Europa League).

Ο Καλαματιανός αμυντικός πλέον θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την πόλη του την Καλαμάτα όπου ως γνωστόν εκτός από πολλούς φίλους διατηρεί και μια εξαιρετική επιχείρηση στο κέντρο της πόλης, το «Platea». Διακοσμημένο έτσι που θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα παριζιάνικο στενό μιας άλλης δεκαετίας είναι πλέον το σημείο συνεύρεσης ντόπιων και επισκεπτών στην πόλη της Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο Μάριο που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην Πάτρα!

Τι συμβαίνει με τους γυμναστές; Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια στην Πελοπόννησο!

Σοφία Μπεκατώρου: «Μίλησα τώρα γιατί άκουσα ότι αποπλανεί παιδιά» (video)

Tι γίνεται με τα δυάρια στην αγορά Ναυπλίου, Τρίπολης, Αμαλιάδας, Αιγίου και Σπάρτης;