Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

ΣΠΑΡΤΗ. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εμβολιασμού για την Covid-19, στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, κατά το τριήμερο 21 – 23 Ιανουαρίου.

Ο εμβολιασμοός πραγματοποιήθηκε, σε τροφίμους και προσωπικό, στα Iδρύματα: « Ο Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα Σπάρτης, «Η Αγία Παρασκευή» στους Μολάους, «Ο Άγιος Αθανάσιος» στη Νεάπολη και «Ο Άγιος Χαράλαμπος» στην Ελίκα.

Μάλιστα, μεταξύ των εμβολιασθέντων στο Ίδρυμα «Ο Άγιος Παντελεήμων» ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε η ανθρωπότητα σύντομα να μπορέσει να ξεπεράσει την σκληρή αυτή δοκιμασία, που στέρησε τη ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας και έχει προκαλέσει παγκοσμίως μεγάλη κοινωνική και οικονομική αναστάτωση.

Επιπλέον, με εντολή του κ. Ευσταθίου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, υποβλήθηκαν σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου οι εργαζόμενοι στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της τοπικής Εκκλησίας, στην Εκκλησιαστική Βιβλιοθήκη και στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Τα αποτελέσματα όλων των τεστ ήταν αρνητικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Γνωρίζατε ποια επιχείρηση έχει ο Σωκράτης στην Καλαμάτα;

Αυτός είναι ο Μάριο που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην Πάτρα!

Τι συμβαίνει με τους γυμναστές; Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια στην Πελοπόννησο!

Σοφία Μπεκατώρου: «Μίλησα τώρα γιατί άκουσα ότι αποπλανεί παιδιά» (video)

Tι γίνεται με τα δυάρια στην αγορά Ναυπλίου, Τρίπολης, Αμαλιάδας, Αιγίου και Σπάρτης;