ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 15ο λεπτό. Ο Sito έκανε την προσπάθεια από αριστερά, πάσαρε στον Luis Fernandez ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε, αλλά ο Τζίμας ακολούθησε τη φάση και από κοντά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι σε σουτ του Στάικου στο 36', ενώ ο Τσιφτσής στο 45' μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Neira.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος. Στο 48' με το σουτ του Regis έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε κι άλλη μια καλή στιγμή, στο 71', αλλά και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε. Οι κιτρινομπλέ κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος τη νίκη, με τον Τσιφτσή να κάνει δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις, στο 52' σε σουτ του Neira και στο 76' στο εξ' επαφής σουτ του Τσιλιανίδη.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: Βούρος, Μεγιάδο, Νέιρα - Γκαρσία

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές (82’ Γρίβας), Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (82’ Σολίς), Μεγιάδο (74’ Ντε Γκουζμάν), Νέιρα, Στάικος (53’ Τσιλιανίδης), Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Καστάνο, Σουάρεθ, Τασουλής (84’ Άλβαρες), Μουνάφο (57’ Καπίγια), Μπελόκ, Σίτο (77’ Χριστόπουλος), Λέο Τιλίκα (46’ Κρέσπι), Τζίμας (57’ Ριέρα), Φερνάντεθ.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπεραιωνόβιες ελιές από την Πελοπόννησο «μετακόμισαν» στην Καβάλα

Αυξάνονται, και πάλι τα κρούσματα στην Πελοπόννησο!

Στη Βουλή η καθυστέρηση ανάπτυξης του αεροδρομίου Καλαμάτας!

Οι σφαίρες από το φονικό στην Πάτρα τρύπησαν τζαμαρία εταιρείας!

Τι συμβαίνει με τους γυμναστές; Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια στην Πελοπόννησο!