ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Για σεξουαλική παρενόχληση τουλάχιστον τριών νεαρών γυναικών συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας το απόγευμα της Τρίτης ένας 24χρονος από το Σουδάν, ο οποίος τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε σε κεντρικά σημεία της Καλαμάτας ενοχλώντας και τρομάζοντας γυναίκες.

Όπως αναφέρει έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος» ο 24χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ έπειτα από προθεσμία που πήρε, θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το προσεχές Σάββατο, 30 Ιανουαρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ανάρτηση – μαρτυρία

Τις τελευταίες μέρες είχαν πληθύνει οι αναφορές γυναικών για νεαρό άνδρα που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Καλαμάτας και παρενοχλούσε νεαρές γυναίκες και κοπέλες. Μάλιστα, αρκετές γυναίκες είχαν αναφέρει περιστατικά σε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία συνεχώς πλήθαιναν.

Χαρακτηριστικά την Τρίτη μια κοπέλα ανέφερε σε ανάρτησή της: «Προσοχή! Ιδιαίτερα στις κοπέλες στην Καλαμάτα. Ειδικά στα στενά γύρω από την πλατεία, καθώς νεαρός άνδρας, ψιλόλιγνος, σκουρόχρωμος με πολύ σπαστά αγγλικά, παρενοχλεί κοπέλες. Συγκεκριμένα, εμένα με ακολούθησε μέχρι πιο πέρα από το περίπτερο που τον είδα και μου ζήτησε σεξ με πιεστικό τρόπο, ενώ μια κοπέλα την πλησίασε μέχρι και την ακούμπησε με σεξουαλικό τρόπο».

Απόπειρα βιασμού

Το απόγευμα της Τρίτης ο 24χρονος μπήκε σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Καλαμάτας και παρενόχλησε μια υπάλληλο. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και αυτός τράπηκε σε φυγή. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφάλειας έσπευσαν στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου εντόπισαν τον 24χρονο και τον συνέλαβαν.

Όπως αποδείχτηκε, ο νεαρός αλλοδαπός την ίδια ημέρα, το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα, είχε παρενοχλήσει μία κοπέλα και αποπειραθεί να βιάσει μια δεύτερη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος! Η NIKE απαγορεύει σε 91 ελληνικές εταιρείες να πωλούν τα προϊόντα της

Ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές του Φλέρτ από την Σεξουαλική Παρενόχληση ή θα μπλέξεις;

Παγετός σκέπασε τις καλλιέργειες της Αργολίδας (video)

Οι Σπαρτιάτες στα «στενά» της πανδημίας: 109 κρούσματα κορονοϊού σε 15 ημέρες!

Σοκ στη Σπάρτη! 22 νέα κρούσματα απομακρύνουν την έξοδο από το αυστηρό lockdown!

Τα Κύθηρα συνδέονται αεροπορικά με την Θεσσαλονίκη!