ΝΕΑΠΟΛΗ. Με προϋπολογισμό 168.000€ ολοκληρώθηκε το έργο ανακατασκευσής του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νεάπολης Λακωνίας.

Για το έργο δήλωσαν:

Θεόδωρος Βερούτης, αντιπεριφερειάρχης: Ολοκληρώθηκε το έργο ανακατασκευής του τάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νεάπολης, που υλοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με προϋπολογισμό μελέτης 168.000 ευρώ. Ο αθλητικός χώρος αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ελεγχθεί και να παραληφθεί από την αρμόδια επιτροπή, προκειμένου να παραδοθεί στον Δήμο Μονεμβασίας προς χρήση. Οι εργασίες εκτός από τον νέο χλοοτάπητα περιελάμβαναν και την ανακατασκευή της υπόβασης του γηπέδου, την δημιουργία αντικραδασμικής βάσης και την τοποθέτηση νέων γκολπόστ.

Αποτελεί κοινή αντίληψη σήμερα, η ανάγκη για σύγχρονους και λειτουργικούς αθλητικούς χώρους, που θα δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια και στις ομάδες να προπονούνται και να δίνουν τους αγώνες τους σε καλύτερες συνθήκες. Σήμερα, λοιπόν, με την κατασκευή του χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, αποκαθιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα έντονο γηπεδικό ζήτημα που αντιμετώπιζαν οι ομάδες της περιοχής και οι αθλητές τους.

Ντία Τζανετέα, π. αντιπεριφερειάρχης: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νεάπολης. Είναι ένα σημαντικό έργο για την προώθηση του Αθλητισμού στη Νεάπολη και την ευρύτερη περιοχή. Είναι ένα έργο που χρηματοδοτήσαμε με το ποσό των 168000 € με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασίας. Το έργο αυτό αποδίδεται στους πολίτες και στις αθλητικές ομάδες της περιοχής!