Αίθουσα των Λακώνων Ποιητών «Ρίτσου και Βρεττάκου» ονόμασε τον νέο συνεδριακό χώρο του Διοικητηρίου Λακωνίας ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 15:00 μ.μ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας από τον Μητροπολίτη κ Ευστάθιο παρουσία όλης της ηγεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Προεδρείου και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τις Λακωνικές αρχές εκπροσώπησαν η βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Δήμαρχος Σπάρτης Στ. Αργειτάκος και Διευθυντές, Διοικητές και Προϊστάμενοι Υπηρεσιών ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, υπάλληλοι της Περιφέρειας και πολίτες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ Τζανετέα δήλωσε τη χαρά της κι εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του έργου. Ένα έργο που ταυτόχρονα έδωσε ταυτόχρονα την δυνατότητα στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γ. Πουλοκέφαλο να συγκαλέσει το Σώμα στην πρώτη εκτός Τρίπολης συνεδρίαση.

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για το έργο και συνεχάρη της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας. Ο Μητροπολίτης κ Ευστάθιος ευχήθηκε σε όλους καλό έργο εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι όλοι θα πράξουν το καθήκον τους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του notospress.gr από τα εγκαίνια και τη πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.