ΕΛΛΑΔΑ. Δύσκολη μέρα αύριο (6/1/21) για κάθε αστυνομικό. Υποχρεωμένος να τηρήσει τις εντολές των ανωτέρων του θα υποχρεωθεί να περάσει χειροπέδες σε Έλληνα Ορθόδοξο Ιερέα στην μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων. Έλληνες αστυνομικοί με το εθνόσημο στο μέτωπο να κληθούν να επιβάλουν πρόστιμα σε Έλληνες που έχουν δυνατή πίστη και σπεύδουν στους ιερούς ναούς με όλα τα μέτρα προφύλαξης που τηρούν και τις άλλες ημέρες στις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ αλλά και ακόμα περισσότερα, για να προσευχηθούν για την υγεία όλων, και των αστυνομικών, και την γρήγορη απαλλαγή από την πανδημία.

Δύσκολη ώρα για τους αστυνομικούς της Ελλάδας που εν καιρώ ειρήνης, σε χώρους Ιερούς, σε στιγμές κρίσιμες είναι υποχρεωμένοι να «φράξουν» το δρόμο των πιστών προς την προσευχή...

Δύσκολη στιγμή όταν θα πρέπει να βάλουν την εντολή και το καθήκον που προκύπτει εσχάτως πάνω από την λαϊκή ανάγκη, την παράδοση, την πίστη, τη θρησκεία και την ιερότητα και να διαλύσουν τις συνάξεις σαν να ήταν αγέλες παρανόμων.

Άραγε αν γνώριζαν κάποτε ότι αυτές τις εντολές θα παίρνουν θα γίνονταν αστυνομικοί;

Ποιος είπε ότι μόνον οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες της πανδημίας. Τώρα ήρθε η ώρα των Αστυνομικών, να σταθούν στο ύψος της περίστασης.

Δύσκολη μέρα γιατί δεν το έχουν ξανακάνει. Ούτε σε καταυλισμούς, ούτε σε καταφύγια, ούτε σε τζαμιά…

Ο Θεός να τους φωτίσει!