ΓΥΘΕΙΟ. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνικής την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Γυθείου με την συμμετοχή των σωματείων Αίαντας Ευρώτα και Πανγυθεατικός.

Με την έναρξη της εκδήλωσης περισσότεροι από ογδόντα λιλιπούτιοι παίκτες των δύο ομάδων «όργωσαν» τον αγωνιστικό χώρο για ένα ημίωρο. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λακωνικής κ. Χανδόλια που «…ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων που συνέβαλαν στην προσπάθεια…», τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Γιαννόπουλο ο οποίος τόνισε «…πόσο σημαντικό είναι να βλέπει τους δασκάλους να αγωνίζονται μαζί με τους μαθητές τους …» εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την αρτιότητα της διοργάνωσης άλλα και τα μηνύματα της προσπάθειας. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Πολίτη που εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνικής και τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ. Πουλικόγιαννη Σωτ. που αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου. Επίσης, παρευρέθησαν ο ταμίας του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Λαμπρόπουλος, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/θμιας Λακωνίας κα Φ. Λάζαρη, ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ. Ν. Σπυράκης κ.α.

Μεταξύ των ημιχρόνων των αγώνων κληρώθηκαν δώρα στους μαθητές ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν κύπελλα και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς για το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι διοργανωτές ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι και από το οικονομικό αποτέλεσμα, προσφέροντας εξ ολοκλήρου το ποσό για το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στα Καλύβια του Δήμου Αν. Μάνης.

Στα αξιοσημείωτα η έλευση μιας …γιαγιάς που προσέφερε στον κ. Γιαννόπουλο ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ευχαριστεί το café mikro- café για την χορηγία μιας πλήρους στολής. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα:
ΣΕΠΕ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΡΩΤΑ 2-0
ΣΕΠΕ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ – ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ 2-2
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΡΩΤΑ 3-0.

MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο δάσκαλος Κάτσικας Χρήστος που σκόραρε τέσσερα τέρματα. Και του χρόνου…