ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο το μεσημέρι, στο tennis του Βιολογικού, ο συμπολίτης μας Κώστας Παπαπολυχρονίου έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκυλί με κολάρο (!).

Ο συμπολίτης μας είχε στραμμένη την πλάτη και σημείωνε το όνομά του στον πίνακα του Tennis. Όταν γύρισε για να φύγει είδε ένα καφέ σκυλί με γαλάζιο κολάρο να του επιτίθεται στο πόδι. Ο Κώστας προσπάθησε να το διώξει και τότε ο σκύλος τον δάγκωσε και στο χέρι. Προφανώς πολύ ταραγμένος, ο συμπολίτης μας παραπάτησε. Πέφτοντας, όμως, χτύπησε το κεφάλι του και έχασε τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς, τυχαία εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο με το αγροτικό του όχημα ο εφοριακός κ. Παναγιώτης Κοντογιαννάτος με τη σύζυγό του. Απομάκρυναν το σκύλο και μετέφεραν τον Κώστα στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά την πτώση υπέστη εξάρθρημα ώμου και μώλωπες ενώ τραυματισμό από την επίθεση του σκυλιού έχει στο χέρι και το πόδι. Στο νοσοκομείο του χορηγήθηκαν οροί και φάρμακα ενώ έγινε και ανάταξη ώμου.

Η οικογένεια του Κώστα Παπαπολυχρονίου ευχαριστεί θερμά τον Παναγιώτη Κοντογιαννάτο που γλίτωσε τον Κώστα από τα χειρότερα…

Προσοχή λοιπόν γιατί η πόλη έχει γεμίσει ξανά αδέσποτα. Προσοχή γιατί, τι θα γινόταν αν στη θέση του 35χρονου άντρα αθλητή βρισκόταν ένας ηλικιωμένος ή ένα μικρό παιδί;