ΣΠΑΡΤΗ. Στις 19.00 το απόγευμα και με τσουχτερό κρύο, ο κ. Τσαγγαρούλης, αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης καλωσόρισε τους δημότες που αψήφισαν το κρύο και βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης για να ανάψουν μαζί το δέντρο της πόλης.

Ο κ. Τσαγγαρούλης παρουσίασε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου για τα φετινά Χριστούγεννα και έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο της πόλης, κ. Βαλιώτη. Ο κ. Βαλιώτης με τη σειρά του ευχαρίστησε τα παιδιά που στόλισαν τα δέντρα με τις δικές τους ευχές, τον Δημ. Σύμβουλο κ. Σκρουμπέλο που δώρισε τα δέντρα που στολίστηκαν στην Πλατεία στο Δήμο και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα που χάρισε τις μελωδίες της στη βραδιά.

Με αντίστροφη μέτρηση λοιπόν και με την πρόσκληση του Δημάρχου για την υποβολή προτάσεων από τη μεριά των δημοτών προκειμένου ο στολισμός της πόλης του χρόνου να είναι καλύτερος, άναψε το κεντρικό δέντρο της Σπάρτης! Η Φιλαρμονική Ορχήστρα έδωσε χριστουγεννιάτικη μελωδία στις στιγμές ενώ η μουσική συνεχίστηκε και αργότερα από τα μεγάφωνα του Δημαρχείου.