ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει την συνέχιση των κινητοποιήσεων του συλλόγου με στόχο την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα «που οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση των δικηγόρων».

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των δικηγόρων της Σπάρτης όπως ανακοινώθηκαν έχουν ως εξής:
1. Αποχή από τα καθήκοντά τους σε όλα τα Δικαστήρια, Επιτροπές και Υπηρεσίες.
2. Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 20 και 21 Ιανουαρίου 2016 και από ώρα 07.00 έως και 11.00 αντίστοιχα, πραγματοποιείται κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης από τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, μη επιτρεπόμενης της εισόδου σε αυτό Δικαστών, Εισαγγελέων, υπαλλήλων, δικηγόρων και πολιτών.
3. Αύριο, ημέρα Παρασκευή, 21-1-2016 και ώρα 12.00 στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης (ισόγειο Δικαστικού Μεγάρου), εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων της Σπάρτης και των ελευθέρων επαγγελματιών, θα προβούν σε κοινή συνέντευξη προς τα ΜΜΕ σε σχέση με το εξοντωτικό για όλους ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξη έχουν κληθεί και θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, του Συλλόγου δικ. Επιμελητών, του Συλλόγου Λογιστών, του ΤΕΕ, των Συμβολαιογράφων και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σπάρτης.