ΛΑΚΩΝΙΑ. Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος του νομού Λακωνίας, με σχετική ανακοίνωσή τους, εκφράζουν «την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, σε όλους τους αγωνιζόμενους κλάδους και φορείς (αγρότες, επαγγελματίες όλων των κλάδων, επιστημονικούς φορείς κλπ) για το δίκαιο των αιτημάτων τους».

Οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και οι Ενώσεις τους δηλώνουν «σαρξ εκ της σαρκός» του Ελληνικού Λαού και «αισθάνονται υπερήφανοι για το μεγάλο Παλλαϊκό Αγώνα που δίνουν οι αγρότες μας και όλοι οι εργαζόμενοι. Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε άκαμπτοι όλο και πιο δυνατοί για να μην επέλθει η ασφαλιστική λαίλαπα και μαζί με αυτή το «Εθνοκτόνο Νομοσχέδιο» για όλες τις γενεές των Ελλήνων. Μας ενώνουν όλους οι κοινοί αγώνες».

Σε συνέχεια των παραπάνω, οι Λακωνικές Ενώσεις των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας καλούν στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 16.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

«Όλοι μαζί μπορούμε να διασώσουμε τους κόπους μιας ζωής και την αξιοπρέπειά μας. Παρακαλούμε για τη μαζική και δυναμική συμμετοχή σας. Αγώνας μέχρι την τελική νίκη!», καταλήγει η ανακοίνωση.