ΕΛΛΑΔΑ. Ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ΄εξακολούθηση σε βάρος της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, κρίθηκε χθες, 30/5/2022, ο Μιχάλης Τσοκάνης, διαχειριστής της ιστοσελίδας “eviazoom”.

Οπως αναφέρει ο δήμος Χαλκιδέων: «ο Μιχάλης Τσοκάνης, διαχειριστής της ιστοσελίδας "eviazoom", κρίθηκε χθες, 30/5/2022, ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ΄εξακολούθηση σε βάρος της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών χωρίς αναστολή και σε χρηματική ποινή 250 ημερησίων μονάδων ύψους 10€ έκαστη. Το Δικαστήριο διέταξε περαιτέρω τη δημοσίευση της απόφασης εντός προθεσμίας 10 ημερών στο eviazoom.

Η κρινόμενη υπόθεση αφορούσε σε μηνύσεις που είχαν υποβληθεί από τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα, για σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που την εμφανίζουν δήθεν παραβάτη των υγειονομικών διατάξεων για τον κορονοϊό, δήθεν διαπλεκόμενη, δήθεν ξένη ως προς τη Χαλκίδα, δήθεν μεθυσμένη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις