ΠΑΤΡΑ. Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στο 12χρονο κοριτσάκι από την περιοχή της Αγυιάς που έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν εμφανείς κακώσεις εσωτερικά και εξωτερικά.

Αναμένονται και οι υπόλοιπες εργαστηριακές εξετάσεις, με πιο πιθανά τα παθολογικά αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης η μητέρα της μικρής κάλεσε το ΕΚΑΒ μετά από αδιαθεσία της 12χρονης στο σπίτι. Το παιδί μεταφέρθηκε γύρω στις 5 το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Μετά από μια ώρα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το κοριτσάκι ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν έφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σπίτι της 12χρονης και άρχισαν προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή . Μάλιστα χρειάστηκε να την διασωληνώσουν επιτόπου και στην συνέχεια να την μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Η κηδεία της θα αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Ο πατέρας της 12χρονης Σωτηρίας, Σπύρος Μουρελάτος με μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook αποχαιρετά την μονάκριβη κόρη του γράφοντας:

«ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!»

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε μήνυμά του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό της 12χρονης Σωτηρίας Μουρελάτου και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και στους οικείους του άτυχου παιδιού».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις