ΣΚΑΛΑ. «Έσβησε» κυριολεκτικά υπάλληλος στον Δήμο Ευρώτα σήμερα, Τετάρτη 17/8/22 ενώ είχε ολοκληρώσει την εργασία του στην αποκομιδή απορριμμάτων στον δήμο Ευρώτα. Ο λόγος για 47χρονο υπάλληλο Δημήτρη Κάκκα με καταγωγή από τις Κροκεές ο οποίος προσήλθε κανονικά στην εργασία του κι ενώ την ολοκλήρωσε και κατευθυνόταν στο σπίτι του ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λίγα λεπτά κατέληξε.

Οι πληροφορίες ακόμα είναι συγκεχυμένες και επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει έως ότου οι αρχές διατυπώσουν ακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε το μοιραίο. Ο 47χρονος ήταν συμβασιούχος στην Καθαριότητα του Δήμου Ευρώτα.

Συλλυπητήρια δημάρχου Δήμου Βέρδου:

«Όλοι στο Δήμο Ευρώτα είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Δημήτρη Κάκκα. Ο Δημήτρης ήταν συμβασιούχος στον τομέα Καθαριότητας και ιδιαίτερα προσφιλής. Ο πρόωρος θάνατός του μας βυθίζει στο πένθος για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, εργαζόμενου και φίλου. Εκφράζοντας προσωπικά την οδύνη μου, θα ήθελα να μεταφέρω στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά συλλυπητήρια όλων των εργαζόμενων στο Δήμο Ευρώτα

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις