ΛΑΚΩΝΙΑ. Τραγικές καταστάσεις. Ο Λάκωνας κτηνοτρόφος της ιστορίας δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει την απόφασή του να διαφυλάξει την περιουσία του με τα όπλα. Προς επίτευξη του σκοπού δημοσιοποιεί ευρύτατα τις προθέσεις του κι εξηγεί ότι όποτε του ζητήθηκε και όποτε έκρινε ότι κάποιος έχει ανάγκη έδινε, δωρεάν, ζώα. Από τη στιγμή όμως που κάποιος παραβίασε την περίφραξη νύκτα, μπήκε στο μαντρί και έκλεψε ζώα, τότε, ο οργισμένος κτηνοτρόφος, δηλώνει, στα social media, ότι θα διαφυλάξει την περιουσία του με το όπλο και δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει.

Λέει χαρακτηριστικά κάτι που, εν πολλοίς, τον αθωώνει έναντι ακόμα και του πιο πολέμιου της αυτοδικίας. Λέει ότι «αν μου ζητούσε κάποιος ένα ζώο γιατί έχει ανάγκη θα το έδινα». Ωστόσο φαίνεται ότι δεν ανέχεται με τίποτα τον κλέφτη και προειδοποιεί επικαλούμενους Θεούς και Δαίμονες ότι θα πυροβολήσει τον κλέφτη και δεν θα τον εξαφανίσει αλλά θα καλέσει τις Αρχές να τον μαζέψουν…

Είναι ολοφάνερο ότι στον θυμό και στην οργή του ένας άνθρωπος που αγωνίζεται στην ύπαιθρο εκτρέφοντας ζώα μπορεί να πει και μια κουβέντα παρά πάνω. Ωστόσο διαφαίνεται, πίσω από την οργή, ένας άνθρωπος που δεν θα δίσταζε να βοηθήσει ακόμα και άγνωστο συμπολίτη αρκεί να μην παραβιαστούν οι «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις