Υλικά:

• 2 αρνίσια μπριζολάκια από μπούτι
• 2 κ.σ. μέντα ψιλοκομμένη
• 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
• 2 κ.σ. μέλι

Παρασκευή:

Ανακατεύουμε τη μέντα με το ξίδι και το μέλι και αλείφουμε με το μείγμα τα αρνίσια μπριζολάκια για να μαριναριστούν. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, ενώ από κάτω βάζουμε ένα ταψάκι, για να μη λερώσουν τα υγρά που θα τρέξουν τον φούρνο μας. Τοποθετούμε τα μπριζολάκια πάνω στο αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ για 15-20 λεπτά, γυρνώντας τα και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε με πατάτα ψημένη ολόκληρη στον φούρνο στο αλουμινόχαρτο και μπρόκολο βρασμένο στον ατμό.