Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του και τους Λάκωνες:

Προγράμματα Κατάρτισης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει για την τρέχουσα περίοδο την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων κατάρτισης:
1.ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης.
2.ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
3.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
4.ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων πωλήσεων
Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Υποβολή αιτήσεων: μέχρι Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014.
Πως μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις:
1) Στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο dgiannias@gmail.com, για να σας σταλεί στη συνέχεια ηλεκτρονικά το πλήρες Ενημερωτικό Έντυπο, Αιτήσεις, Οδηγίες Υποβολής Αιτήσεων κλπ ή
2) Τηλεφωνώντας στο 2610367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9:00-10:00 πμ ή 3:00 – 5:00 μμ ή
3) Με επίσκεψή σας ύστερα από συνεννόηση στα γραφεία του προγράμματος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού 23. Θα κλείσετε ραντεβού με μέλος ΔΕΠ Σύμβουλο που συμμετέχει στη διαδικασία κατάρτισης για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το πρόγραμμα


Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων (2η περίοδος) σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών
Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι:
•«Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές»
•«Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία»
•«Μεσογειακές Σπουδές» (στην Αγγλική γλώσσα)
Προθεσμία για Υποβολή Αιτήσεων
Έως 24 Σεπτεμβρίου 2014
Προκήρυξη θέσεων
Η αναλυτική Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για κάθε ΠΜΣ καθώς και λεπτομέρειες οργάνωσης και λειτουργίας τους αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (http://pedis.uop.gr).
Πληροφορίες:
Γραμματεία Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Δερβενακίων 47 & Αδειμάντου, 20100, Κόρινθος)
Τηλ. 27410‐40040, 40045, 40058
Url: http://pedis.uop.gr
E-mail: pedis@uop.gr, pms-pedis@uop.gr

Αυτοχρηματοδοτούμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΚΕΚ-ΕΚΠΑ) ανακοινώνει την υλοποίηση του 3ου κύκλου προγραμμάτων κατάρτισης σε θέματα χρηματοοικονομικά, λογιστικά και διοίκησης επιχειρήσεων. Τα προγράμματα απευθύνονται σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε αποφοίτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία και υλοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα διαρκεί 150 ώρες και κοστίζει 280 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του εκπαιδευτικού υλικού). Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο ekpa.pega.katartisi@gmail.com, ή τηλεφωνώντας στο 2103689453 Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 – 14:00), ή επισκεπτόμενοι το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γρυπάρειο Μέγαρο, Οδός Σοφοκλέους 1, 5ος όροφος, Γραφείο 508, Αθήνα 105 59.