«Δεν ζητάμε απλά να σας συναντήσουμε βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά απαιτούμε στην Αγροτική Πολιτική να έχουμε ρόλο..». Αυτό αναφέρουν μεταξύ άλλων σε αίτημά τους οι νέοι αγρότες Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Σερρών, Αχαΐας, Βοιωτίας και Λακωνίας σε αίτημα που έχουν αποστείλει στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Για το αίτημα μας ενημερώνει ο Δημήτρης Σταματάκος, πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Λακωνίας


ΑΙΤΗΜΑ προς Πρωθυπουργό

19/10/14

«Κύριε Σαμαρά έχοντας εξαντλήσει πλέον κάθε λογικό μέσο για τη δημιουργία μιας πρότασης με το υπουργείο Αγροτικής “Ανάπτυξης” που να δίνει στην αγροτική οικονομία και κοινωνία την ευκαιρία να βρει τα βήματα της, ξεφεύγοντας από τις κακές πρακτικές του παρελθόντος που μόνο κακό έφεραν στη χώρα μας .

Οι Νέοι Αγρότες σε όλη την Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια προσπάθησαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ σοβαρό δίαυλο επικοινωνίας με όλους όσους ενδιαφέρονται για μια Αγροτική Κοινωνία που να θέτει όρους δικαίου, ισονομίας βάζοντας τον Παραγωγικό Αγροτικό κόσμο να δημιουργήσει, πραγματικά οικονομικά μεγέθη.
Με αυτό το ρόλο, δε ζητάμε απλά να σας συναντήσουμε βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά απαιτούμε σ΄ αυτό το οικοδόμημα που εσείς όλοι το ονομάζεται Αγροτική Πολιτική και όλους εμάς το Μέλλον Αυτής, να έχουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.
Αναμένουμε για της δικές σας ενέργειες».