Με αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, υπευθυνότητα και συνέπεια προς τον πελάτη προσφέρουμε άριστη ποιότητα καθαρισμού σε προσιτές τιμές.

Το βασικό αντικείμενο δραστηριότητος της επιχείρησης μας είναι το στεγνό καθάρισμα.

Το Στεγνό καθάρισμα είναι η καλύτερη μέθοδος καθαρισμού για τα ενδύματά σας και βοηθά στη διαδικασία συντήρησης τους ώστε να είναι πάντα καινούργια.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, έχουν υπάρξει τεράστιες τεχνολογικές πρόοδοι στη βιομηχανία στεγνού καθαρισμού.

Αυτές οι βελτιώσεις έχουν καταστήσει το στεγνό καθαρισμό πολύ ευκολότερο απ ότι στο παρελθόν.

Ακόμη και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε τα ενδύματά σας είναι πολύ ασφαλέστερος για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ενδύματά σας απ ότι στο παρελθόν.

Μέσα από την επικοινωνία με τον κάθε πελάτη μας και πάντα σε συνεννόηση μαζί του, στοχεύουμε αποκλειστικά στο αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιήσει, ανεξαρτήτως οικονομικού κόστους για εμάς.

Είμαστε επαγγελματίες και όχι επιχειρηματίες, μας ενδιαφέρει να καθαρίζουμε σωστά τα ρούχα και πολλές φορές μας αρκεί σαν επιβράβευση το χαμόγελο και η ικανοποίηση σας.

Δουλεύοντας με γνώση και συναίσθημα, γρήγορα προχωρήσαμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την εικόνα μας, την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά κυρίως την σχέση με τους πελάτες μας που με την δική τους στήριξη και την δική μας φροντίδα προχωράμε προς το καλύτερο.

Το δεδομένο είναι ότι «αγαπάμε την δουλειά μας και θα κάνουμε το καλύτερο για αυτή».

Ρούλα Λάζαρη - Κωνσταντοπούλου
Αρχιδάμου 58 - Σπάρτη
Τηλ. 27310-82566