ΣΠΑΡΤΗ. Ηλεκτρονικό Διεθνή Ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ, για την «προμήθεια νέου εργαστηριακού και τεχνολογικού εξοπλισμού στο ΤΕΙ Πελοποννήσου», των υποέργων που αναφέρονται στο Παράρτημα Ι της διακήρυξης. Το έργο εντάσσεται στην ΠΡΑΞΗ «Υποδομές εξοπλισμών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου» με κωδικό MIS375745, στον άξονα προτεραιότητας «08 – Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι».

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Προϋπολογισμός έργου €704.878,04 χωρίς ΦΠΑ (€867.000,00 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ 23%).

Τόπος, χρόνος και τρόπος υποβολής των προσφορών: Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία πενήντα δύο (52) ημερών, από την ημερομηνία αποστολής της περίληψης της διακήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για δημοσίευση.

Η προθεσμία υποβολής εκπνέει στις 31/8/2015 και ώρα 15:00.
Προσφορές γίνονται δεκτές για ένα ή περισσότερα ή το σύνολο των υποέργων του Παραρτήματος Ι.
Αποσφράγιση προσφορών: η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ θα πραγματοποιηθεί 4 εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, στις 4/9/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00π.μ. από τους αρμόδιους πιστοποιημένους στο σύστημα υπαλλήλους του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Παραλαβή των εγγράφων στοιχείων του διαγωνισμού: οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της Διακήρυξης από την διαδικτυακή πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στο οποίο δημοσιεύεται το κείμενό της. Η λήψη των εγγράφων του διαγωνισμού γίνεται από τη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4155/2013 και της Υ.Α Π1/2390/2013.

Επίσης η διακήρυξη θα είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή μέσω Διαδικτύου στη διεύθυνση της Αναθέτουσας Αρχής www.teikal.gr