ΣΠΑΡΤΗ. Πολλοί στην Ελλάδα αναρωτήθηκαν ποιός ήταν ο χυμός που έκλεψε την παράσταση στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά «Μπράβο Ρούλα»; Πρόκειται για τον χυμό που προηγουμένως έχει κλέψει την καρδιά μικρών και μεγάλων. Είναι ο απολαυστικός χυμός «Λακωνία» που έχει κατακτήσει τους πάντες…
Οταν η πόλη γιορτάζει, χαίρεται, αγωνίζεται, διψά, ο χυμός «Λακωνία» είναι εκεί… Δίνει δύναμη, φτιάχνει τη διάθεση, τονώνει το κέφι και κερνά Λακωνία δικούς μας και ξένους.

Έτσι και στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και στη σύνδεση που έγινε με την κεντρική πλατεία ο χυμός Λακωνία ήταν εκεί… Για να ξεδιψάσει τα παιδιά και τους νέους που σήκωσαν την τεράστια ελληνική σημαία ψηλά. Κέρασμα απο τους συνεταιρισμένους του «Λακωνία» στα ελληνόπουλα που έχουν ακόμα στην καρδιά τους την Ελλάδα! Την ώρα που η Εύα Νικολοπούλου μιλούσε εύστοχα για τη Σπάρτη τα παιδιά έπιναν εις υγείαν όλων δροσερό χυμό Λακωνία.

Ο πρόεδρος του «Λακωνία» κ. Σπύρος Παπαδάκος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός: «Ηταν δυνατόν κάποιοι να σηκώνουν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και το Λακωνία να μην κερνά τον χυμό σαν ελάχιστη στήριξη..;»

Ο χυμός Λακωνία είναι πάντα στις μεγάλες, στις κρίσιμες, στις δύσκολες και στις ευχάριστες στιγμές του τόπου. Δωρεάν, κέρασμα, σπονδή λακωνικής παραγωγής και καρποφορίας.
Φυσικός χυμός, κοκτέιλ, νέκταρ, φρουτοποτά, junior κ.α. Ένας χυμός που έχει κατακτήσει bar, καντίνες και café σε όλη την Ελλάδα.
Δείτε εδώ τους χυμούς Λακωνία.