ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ τη θέση σας στην αγορά εργασίας !
Αγγλικά για εσάς ΤΩΡΑ!

Το Moose ανταποκρίνεται επιτυχώς στην αυξανόμενη ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση, τις υψηλές απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και την επιθυμία για προσωπική πρόοδο και προσφέρει υπεύθυνη προετοιμασία για διπλώματα στα Αγγλικά.
Εύκολα, Γρήγορα, Οικονομικά ... με την ποιότητα του MOOSE!


Α. Επαγγελματικά Αγγλικά/ ESP (English for Specific Purposes)
Αγγλικά για επαγγελματίες σύμφωνα με τον τομέα που δραστηριοποιούνται
Το εξειδικευμένο μας πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες εργαζόμενους όλων των κλάδων και ειδικοτήτων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και κάθε ενήλικα που θέλει να μάθει ή να ξαναθυμηθεί την Αγγλική γλώσσα!
Δείτε στο Σύνδεσμο (Link)- Επαγγελματικά Αγγλικά / ESP


Β. Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς και Επαγγελματικούς Σκοπούς στο Εξωτερικό: International English Language Testing System (IELTS)
Πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κρατικές - δημόσιες υπηρεσίες αλλοδαπών απαιτούν ως μέρος της διαδικασίας πρόσληψης και αδειοδότησης, την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων στα αγγλικά. Οι οργανισμοί αυτοί χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο την εξέταση IELTS. (για περισσότερα δείτε εδώ http://mooselanguageschools.gr/certifications/international-english-language-testing-system-ielts-moose/)
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη Τολμάμε Να Ανακοινώνουμε Τις Επιτυχίες Μας Με Ονόματα Και Αριθμούς – (δείτε περισσότερα με ένα Κλικ) http://mooselanguageschools.gr/certifications/international-english-language-testing-system-ielts-moose/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας δείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.mooselanguageschools.gr και κλείστε ραντεβού μαζί μας καλώντας μας στο 27310 89361/ 6942554937