ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ανακοίνωσε τις σημαντικότερες Εκθέσεις και Επιχειρηματικές αποστολές τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη του.

Εκθέσεις

AgroExpo 2017
Από 26 έως 28 Μαΐου 2017 στην Κρήτη
Η διοργάνωση υλοποιείται μέσα από την Αναπτυξιακή μας Εταιρεία και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης.

7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου
Από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα. Τα προηγούμενα φεστιβάλ κάλυψαν ένα μεγάλο κενό στην προβολή και προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς. Το 7ο Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται και στηρίζεται από τους φορείς του κλάδου και την ελληνική επιστημονική κοινότητα.
Την έκθεση θα επισκεφθούν πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο, προμηθευτές αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ξενοδοχειακών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων καθώς και εστιατορίων και χώρων σίτισης. Αθρόα θα είναι και η προσέλευση καταναλωτών για τη γνωριμία με τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά ελαιοκομικά προϊόντα.
Παράλληλα με το φεστιβάλ πραγματοποιείται επιστημονικό συνέδριο για την Ελιά & το Ελαιόλαδο καθώς και ο 5ος Διαγωνισμός «Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων» που αποτελεί μια σημαντική καινοτομία της διοργάνωσης με πληθώρα συμμετοχών, που κατέδειξαν στις προηγούμενες διοργανώσεις ότι τα ελληνικά ελαιόλαδα είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ:2103610265

Διεθνής Έκθεση “SEOUL FOOD & HOTEL
Από 16 έως 19 Μαΐου 2017 στο Korea International Exhibition & Convention Center
Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας ειδών τροφίμων και ποτών.
Προϊόντα που προβάλλονται:
Αγροτικά προϊόντα, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής , γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα διαίτης και υγιεινής διατροφής, κατεψυγμένα, γαλακτοκομικά, κρέας και προϊόντα κρέατος, θαλασσινά, λάδι, ελιές, φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, ποτά οινοπνευματώδη και μη, χυμοί, καφές, τσάι, εξοπλισμός εστίασης, κλπ.

5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης
Από 22 έως 26 Μαρτίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης»
Η Έκθεση στοχεύει:
• Στην προβολή του τοπικού στοιχείου και των παραδοσιακών προϊόντων
• Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών
• Την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων
• Ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών

Mersin Agrodays 2017
Από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2017 στη Mersin - Τουρκία
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, καλλιέργειας σπόρων, φυτωρίων, γαλακτοβιομηχανίας, κτηνοτροφίας και εξοπλισμού κτηνοτροφίας.

Διεθνής Έκθεση Γραφικής Ύλης και Ειδών Γραφείου
Από 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2017 στη Κωνσταντινούπολη
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Γραφική ύλη, Χαρτικά, Σχολικά Είδη, Είδη Γραφείου και Παιχνίδια.


4η Εξποτροφ
Από 27 έως 30 Ιανουαρίου 2017 στο Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικό
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των Περιφερειών Κρήτης (τιμώμενη περιοχή), Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας οι οποίες θα παρουσιάσουν εκλεκτά προϊόντα ανάμεσα σε τριακόσιους εκθέτες από όλη την Ελλάδα.

Έκθεση Freskon
Από 27-29 Απριλίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας ΔΕΘ-HELEXPO είναι να αναδείξει τη Freskon ως το απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.
Η FRESKON είναι μια καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε δυο μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές.

Music World Expo 2017
Από 19 έως 21 Μαΐου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο
Η Μουσική και οι Τεχνολογίες της σας περιμένουν στο Ζάππειο Μέγαρο σε μια μεγάλη γιορτή που θα περιλαμβάνει Μουσικά όργανα, Μουσική τεχνολογία, DJing προϊόντα, επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδους εφαρμογή (Live, Studio & Installation), εξειδικευμένο e-shopping και πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας που θα αποτελέσουν τη διευρυμένη θεματική δομή της έκθεσης.
Όλα τα παραπάνω θα διανθιστούν από πολλά gigs επώνυμων και γνωστών μουσικών σχημάτων, καλλιτεχνών και DJ sets, μεταξύ άλλων.

Detrop - Oenos 26η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Συσκευασίας - 6η Διεθνής Έκθεση Οίνου
Από 3 έως 6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Κορυφαίοι Εισαγωγείς από τη Διεθνή αγορά θα δώσουν το παρόν στην Θεσσαλονίκη, στην 26η DETROP - Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και στην 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.
• Εισαγωγείς από 36 χώρες με εμπειρία στην εισαγωγή Ελληνικών προϊόντων
• Εισαγωγείς από όλες τις χώρες της Ευρώπης που κάνουν ήδη εισαγωγές από άλλες χώρες και θέλουν να συμπεριλάβουν και ελληνικά προϊόντα
• Διανομείς που έχουν την δυνατότητα να προμηθεύσουν μεγάλες αλυσίδες και να αποθηκεύουν ποσότητες προϊόντων
• Αλυσίδες Σ/Μ που μπορούν να κάνουν κατευθείαν εισαγωγή
• Re-export & import εταιρίες
• Αλυσίδες Delicatessen
• Εισαγωγείς Βιολογικών Προϊόντων
• Καταστήματα Deli βιολογικών προϊόντων
• Διαδικτυακά κανάλια πώλησης (E-SHOPS)
• Food bloggers

Έκθεση για Μοτοσυκλέτες, Ποδήλατα και Αξεσουάρ
Από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2017 στο Εκθεσιακό Χώρο Instanbul Expo Center
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Μοτοσικλέτες, ποδήλατα και αξεσουάρ.

10η Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία 'ZOOTECHNIA'
Από 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Η Zootechnia αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στον χώρο και γίνεται κάθε δύο χρόνια σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας.
Με βασικό της στόχο να παρουσιάσει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων και υπηρεσιών και να προλειάνει το έδαφος για το άνοιγμα νέων αγορών και την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών, η Zootechnia συνοδεύεται από τη σφραγίδα της πολυετούς εμπειρίας του εθνικού εκθεσιακού φορέα, που αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας για την έκθεση.

Επιχειρηματικές Αποστολές από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο

Tο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της έκθεσης :
- Έκθεση για τη Βιομηχανία και την Τεχνολογία των Ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών. Από 22 έως 25 Μαρτίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη
- Διεθνής Έκθεση Υφασμάτων, Ενδυμασίας, Αξεσουάρ κλπ. Από 22 έως 24 Μαρτίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη
- 24th International Istanbul Medical Analysis, Diagnosis, Treatment, Rehabilitation produxt, Device, System, Technology, Equipment and Hospitals Fair
- 20th International Istambul Laboratory Technology System and Equipment Fair από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη
- 12 Έκθεση για Υαλικά, Κεραμικά Προϊόντα, Οικιακά Είδη, Κουζίνας, Υφάσματα Επιπλώσεων Μπάνιου, Είδη Δώρων, Διακόσμησης, Επιτραπέζια Σκεύη και Πλαστικά Είδη Σπιτιού κλπ. από 23 έως 26 Μαρτίου 2017 στη Κωνσταντινούπολη
- 44η Διεθνής Έκθεση Κοσμημάτων, Ρολογιών & Μηχανημάτων Κατασκευής Κοσμημάτων από 16 έως 19 Μαρτίου 2017στη Κωνσταντινούπολη
- 6η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας και Μηχανημάτων για Σπορά
- 5η Διεθνής Έκθεση Κτηνοτροφίας - Εξοπλισμός και Ζωοτροφές
- 6η Διεθνής Έκθεση Λιπασμάτων, Προστασία Φυτών, Άρδευση και Εξοπλισμοί από 1 έως 4 Μαρτίου 2017 στη Κόνυα της Τουρκίας
- Έκθεση Δερμάτινων Ειδών (Γούνες, Τσάντες, Μηχανήματα Δερματίνων, Πρώτες ύλες κλπ) από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2017 στη Κωνσταντινούπολη

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν τις ανωτέρω εκθέσεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο e-mail info@etee.gr ή στο τηλ. 2117000264-7