Για 3η συνεχόμενη χρονιά υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φωτογραφίας για παιδιά "Μικροί φωτογράφοι εν δράσει!". Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και θα διαρκέσει 8 εβδομάδες.

ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινά για 3η συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φωτογραφίας για παιδιά "Μικροί φωτογράφοι εν δράσει!".

Τα παιδιά θα μάθουν με απλό και ευχάριστο τρόπο τα διάφορα είδη φωτογραφίας, μυστικά και τεχνικές για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες τους, θα ασχοληθούν με την αισθητική και την κριτική στην φωτογραφία και θα γνωρίσουν εκ νέου τον κόσμο μας μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με γιορτή, απονομή διπλωμάτων συμμετοχής και παρουσίαση φωτογραφιών των παιδιών στους γονείς.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και θα διαρκέσει 8 εβδομάδες (8 μαθήματα της μίας ώρας). Οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων θα διαμορφωθούν βάσει των αναγκών των παιδιών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στην αίθουσα της Λέσχης στην οδό Κλεομβρότου 50. Τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά της Ε' και Στ' Δημοτικού και Α', Β' & Γ' Γυμνασίου και παρέχεται εντελώς δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο e-mail lefospartis@gmail.com ή στο τηλ. 6977717676 (Ηλίας Περγαντής). Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017.