ΜΥΣΤΡΑΣ. Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 20.15 πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης στο Μυστρά, στο χώρο του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ) με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ αυτών η βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών του Δήμου Σπάρτης στις Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και η ανακήρυξη του Άγγελου Δεληβοριά σε Επίτιμο Δημότη.

1ο Βράβευση πρωτευσάντων μαθητών του Δήμου μας στις Πανελλήνιες 2016-17.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.

2ο Περί Ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη Δήμου Σπάρτης του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην έδρα της Ιστορίας της Τέχνης και Ακαδημαϊκού στην έδρα Αρχαιολογίας –Μουσειολογίας κου Άγγελου Δεληβορριά.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.

3ο Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 για κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας ασκουμένων μαθητών ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Αποστολάκος

4ο Καθορισμός αριθμού μαθητευομένων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος –Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στο Δήμο Σπάρτης κατά το σχολικό έτος 2017-2018»
Εισηγητής : κ. Χρίστος Πλειώτας

5οΈγκριση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: « Ενεργειακή Αναβάθμιση –Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων χώρων και πιλοτικές εφαρμογές Smart Cities, με Εξοικονόμηση Ενέργειας του Δήμου Σπάρτης» με αυτοχρηματοδότηση υπό την καθοδήγηση και εποπτεία της Ειδικής Γραμματείας Συμπράξεων Δημοσίου –Ιδιωτικού Τομέα.
Εισηγητής : κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος

6ο Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Αποστολάκος

7ο Περί καθορισμού μισθωμάτων Εμποροπανήγυρης Μυστρά 2017
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Αποστολάκος

8ο Περί επιβολής τελών Εμποροπανήγυρης Μυστρά 2017
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Αποστολάκος

9o Περί εγκρίσεως της αριθ. 48/06-07-2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν. Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης με θέμα «Έγκριση απολογισμού Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης οικον. έτους 2016»
Εισηγητής: κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας

10ο Περί εγκρίσεως της αριθ. 50/6-07-2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν. Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης με θέμα « Τροποποίηση προϋπολογισμού οικον.έτους 2017»
Εισηγητής: κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας

11ο Περί εγκρίσεως της αριθ. 57/17-07-2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν. Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης με θέμα « Τροποποίηση προϋπολογισμού οικον.έτους 2017»
Εισηγητής: κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας

12ο Συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης και το ΣΕΓΑΣ της 31ης Διεθνούς Συνάντησης Στίβου Ελλάδας -Κύπρου.
Εισηγητής : κ. Σάββας Βελισσάρης

13ο Περί ορισμού μονίμου υπαλλήλου του Δήμου Σπάρτης ως υπολόγου για έκδοση ΧΕΠ προπληρωμής για τα έξοδα πληρωμής της διοργάνωσης της Διεθνούς Συνάντησης Στίβου Ελλάδας -Κύπρου.
Εισηγητής : κ. Σάββας Βελισσάρης

14ο Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου: « ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Τ.Κ. ΑΜΥΚΛΩΝ , ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΟΧΑΣ, ΑΦΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΔΑ 2016»
Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος

15ο Συγκρότηση επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης Δ.Δ. Βλαχιώτη»
Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος

16οΈγκριση μελέτης και εκτέλεσης έργου «Τσιμεντροστρώσεις αδιαμόρφωτων πεζοδρομίων Σπάρτης»
Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος

17Ο Έγκριση του πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών για την Υπηρεσία «Αμοιβές κτηνιάτρων»
Εισηγητής : κ. Δημήτριος Αποστολάκος

18ο Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας με τίτλο : «Φιλοξενία ιστοσελίδων»
Εισηγητής: κ. Χρίστος Πλειώτας

19ο Έγκριση οριστικού πρωτοκόλλου παραλαβής της παροχής υπηρεσίας διαφημιστικής καταχώρησης του Δήμου Σπάρτης στον τουριστικό οδηγό TOURIST GUIDE OF GREECE 2017
Εισηγητής : κ. Χρίστος Αλεξάκος

20o Έγκριση οριστικού πρωτοκόλλου παραλαβής της παροχής υπηρεσίας διαφημιστικής καταχώρησης του Δήμου Σπάρτης στο περιοδικό LAKONIA MAGAZINE.
Εισηγητής : κ. Χρίστος Αλεξάκος

21o Έγκριση οριστικού πρωτοκόλλου παραλαβής της παροχής υπηρεσίας διαφημιστικής καταχώρησης του Δήμου Σπάρτης στην ετήσια έκδοση Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
Εισηγητής : κ. Χρίστος Αλεξάκος