Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας, φροντίδας του εαυτού, αλλά και ολιστικής μεταμόρφωσης. Είναι από τα πιο γνωστά είδη Ρέικι και χρησιμοποιεί την ενέργεια των Αγγέλων. Όλοι οι θεραπευόμενοι μπορούν να το εφαρμόσουν για να δουν αλλαγές σε διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει κανάλι για τις ενέργειες των Αγγέλων, να τις αξιοποιήσει και να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα του. Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για αυτό το είδος θεραπείας.

Τι είναι το Αγγελικό Ρέικι;

Το Αγγελικό Ρέικι χωρίζεται σε πολλά διαφορετικά είδη με σημαντικότερο το seraphim reiki και δεν είναι κάτι απτό, κάτι που μπορεί να του δώσει εύκολα κανείς έναν ορισμό. Στην ουσία πρόκειται για έναν τρόπο επιστροφής στο Όλον. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται λαμβάνει χώρα σε πολλαπλά επίπεδα, καθώς και στο δίκτυο πληροφοριών που δημιουργεί την πραγματικότητα. Δόθηκε από την καθοδήγηση του Master Djwhal Khul και του Αρχάγγελου Μέτατρον στον Kevin Core το 2002–2003. Έκτοτε, χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 33 χώρες. Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιούνται μυήσεις που σας συνδέουν με έναν Άγγελο Θεραπευτή. Μέσα από αυτόν τον Θεραπευτή μπορείτε να δώσετε ενέργεια τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους. Εκτός από την σύνδεση αυτή, πραγματοποιούνται διαλογισμοί, καθώς και άλλες τεχνικές ενεργειακής θεραπείας. Ακόμη, δίνονται και μερικά σύμβολα, τα οποία όμως δεν χρησιμοποιούνται ενεργά.

Πώς εφαρμόζεται το Αγγελικό Ρέικι;

Σε μια συνεδρία Αγγελικού Ρέικι, ο θεραπευόμενος αξιοποιεί τις ενέργειες των Αγγέλων για να λάβει θεραπεία. Ο θεραπευτής θα γίνει το κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στον δικό μας κόσμο και τον κόσμο των Αγγέλων. Ο θεραπευόμενος από την άλλη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έχει τα μάτια του κλειστά, και παραμένει γαλήνιος και ήρεμος. Ο θεραπευτής έχει τοποθετημένα τα χέρια του λίγα εκατοστά πάνω από το φυσικό σώμα του θεραπευόμενου. Μέσα από τα χέρια του διαχέεται η ενέργεια των Αγγέλων και προσφέρει θεραπεία στα σημεία που χρειάζεται, αλλά και για τα ζητήματα που τον απασχολούν.

Τι προσφέρει το Αγγελικό Ρέικι;

Το Αγγελικό Ρέικι παρουσιάζει μια μεγάλη σειρά από οφέλη. Για αρχή, καταφέρνετε να συνδεθείτε με το Όλον, και να επιτρέψετε στους Αγγέλους να εκδηλώσουν τη θεϊκή τελειότητα μέσα στο πλαίσιο της ανθρώπινης πραγματικότητας. Η σύνδεση με τους αγγέλους μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αποτελεσματική. Για να μπορέσει όμως να φέρει τα μεγαλύτερα οφέλη, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη για λίγο το Εγώ σας και να επιτρέψετε στους Αγγέλους να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σας.

Μέσα από τη θεραπεία θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Θα ανακαλύψετε νέες ικανότητες και δυνατότητες για τον εαυτό σας. Κατά συνέπεια, θα διευρύνετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή, το περιβάλλον γύρω σας και την καθημερινότητα, ακόμη και για πράγματα που αισθάνεστε πως δεν μπορούν να αλλάξουν. Πιο αναλυτικά, τραύματα, δυσάρεστες καταστάσεις, ζητήματα που σας απασχολούσαν χρόνια, συναισθήματα και πεποιθήσεις θα μετουσιωθούν, και θα δώσουν χώρο για την αγάπη και την επανασύνδεση με το πνεύμα.

Πώς βιώνεται το Αγγελικό Ρέικι;

Ο κάθε θεραπευόμενος βιώνει με διαφορετικό τρόπο την κάθε συνεδρία. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε θεραπευόμενος βιώνει αυτό που θα τον βοηθήσει σε μεγαλύτερο βαθμό στο κομμάτι της αναζήτησης του εαυτού, αλλά και της αυτοθεραπείας. Κάθε συνεδρία είναι μοναδική, και πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο, που θα προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στον κάθε Θεραπευόμενο.

Πώς μπορώ να μάθω για το Αγγελικό Ρέικι;

Ένας τρόπος για να μάθετε για το Αγγελικό Ρέικι είναι μέσα από επίσημα σε σεμινάρια. Σε αυτά, πιστοποιημένοι δάσκαλοι Αγγελικού Ρέικι. Είναι μια εμπειρία, η οποία θα σας βοηθήσει να μυηθείτε στην φιλοσοφία του Αγγελικού Ρέικι, να συνδεθείτε με τον Άγγελο Θεραπευτή σας και να οδηγηθείτε σταδιακά στην αυτοθεραπεία.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως για να συμμετάσχετε σε ένα σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι δεν χρειάζεται να έχετε λάβει γνώσεις για ένα άλλο σύστημα Ρέικι. Το Αγγελικό Ρέικι δεν μαθαίνεται μόνο με την ανάγνωση ενός βιβλίου. Υπάρχουν πολλοί πιστοποιημένοι δάσκαλοι οι οποίοι διεξάγουν σεμινάρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Αγγελικό Ρέικι είναι από τα πιο δημοφιλή είδη θεραπείας Ρέικι, μετά από το usui, που για πολλούς θεωρείται ως το “κλασικό” Ρέικι. Μέσα από τη θεραπεία καταφέρνουμε να συνδεθούμε με το Φως που υπάρχει μέσα μας, και να αλλάξουμε τα κομμάτια του εαυτού και της ζωής μας που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Καταφέρνουμε να έρθουμε κοντά με τον πραγματικό μας εαυτό, και μέσα από την αγάπη για τον εαυτό μας και τους άλλους να πετύχουμε την μέγιστη θεραπεία για τον εαυτό και από όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις