ΣΠΑΡΤΗ. Μόνο ανησυχία και προβληματισμό δημιουργεί η νέα μερική αναστολή λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Σπάρτης. Όπως αναφέρει η Ελένη Κιούση από την Παράταξη «Πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής» του Δημήτρη Κουτσούλη, η Παθολογική Κλινική θα εξυπηρετεί μόνο τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από όμορες νοσηλευτικές μονάδες

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο ίδιο έργο θεατές: δυστυχώς, και παρά τις περί του αντιθέτου και καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις, νέα μερική αναστολή εφημερίας της Παθολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024.

eleni-kiousi.jpg
Η Ελένη Κιούση

Ειδικότερα, όπως ενημερώθηκε η παράταξή μας «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής», η Παθολογική Κλινική θα εξυπηρετεί μόνο τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από όμορες νοσηλευτικές μονάδες (στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας).

Αναρωτιόμαστε: μέχρι την πλήρωση των θέσεων παθολόγου με προκήρυξη θέσεων, έτσι θα πορευόμαστε στο κεντρικό νοσοκομείο του νομού;»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις