ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Πάνος Α. Μαρινόπουλος (Ιερέας)

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 80χρονου Πάνου Α. Μαρινόπουλου.

Στρατηγούλα Χρ. Ζαχαράκη (Χήρα)

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 73χρονης Στρατηγούλας Χρ. Ζαχαράκη.

Γεώργιος Π. Γαλάνης

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Π. Γαλάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, η κόρη του Σταυρούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Νικ. Χρηστακάκος

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Νικ. Χρηστακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Θανάσης - Γεωργία και Ελένη, τα εγγόνια του Δημήτρης - Σουσάνα, Χριστίνα - Παναγιώτης, Παναγιώτης και Νικολέτα, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παρασκευή Βασ. Φωτοπούλου

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παρασκευής Βασ. Φωτοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία, π. Γεώργιος - Στρατηγούλα και Χαράλαμπος - Γιολάντα, τα εγγόνια της Ευγενία - Φάνης, Ζαχαρίας, Βασίλης, Κωνσταντίνος, Παναγιώτης και Παρασκευή, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της Ιωάννα - Όλγα, Χαρίκλεια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Φ. Βοργιάς

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Φ. Βοργιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Άννα, τα παιδιά του Φίλιππος και Βούλα - Πουλίκος, η εγγονή του Ξανθή, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αριστείδης Ε. Κουρεμπής

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αριστείδη Ε. Κουρεμπή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στρατηγώ, τα παιδιά του Ευστράτιος - Σοφία, Παρασκευάς και Παναγιώτης, τα αδέρφια του Ευγενία, τα εγγόνια του Θωμάς, Αριστείδης και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτρης (Μίμης) Γ. Κιρκύρης

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Γ. Κιρκύρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Παναγιώτα - Αργύρης και Αδαμαντία - Κωνσταντίνος, οι γονείς του Παναγιώτα, τα αδέρφια του Γεωργία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Ν. Κατούνας (Αγροφύλακας)

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Γοράνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Ν. Κατούνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ρωξάνη, τα τέκνα του Νίκος - Παναγιώτα, Ευσταθία και Σπύρος, τα εγγόνια του, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Φλωρεντία Δ. Γιαννοπούλου

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φλωρεντίας Δ. Γιαννοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνος, Ζωή - Δημήτριος, Γιάννης και Μαρία - Γιάννης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Δ. Καναράς

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Δ. Καναρά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δήμος - Γεωργία, Πότα - Βασίλης, Γιώργος - Ντίνα, Πάνος - Μαρία και Σταύρος - Αντωνία, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις