ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας για την καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωση των μελών του αναβάθμησε την ιστοσελίδα του http://lcci.gr/ Η νέα ιστοσελίδα είναι πιο φιλική προς τον χρήστη, εύχρηστη ενώ προσφέρει και νέες υπηρεσίες.

• Φτιάξε το δικό σου site ΔΩΡΕΑΝ: Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Λακωνίας προσφέρει σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο και με έκπτωση που φτάνει το 40% της τιμής καταλόγου της IpHost. Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε τo Επιμελητήριο Λακωνίας μέσω της εταιρίας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid), που προσφέρεται στις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας ΔΩΡΕΑΝ.

• Εύρεση Εργασίας: Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε μία προσπάθεια διασύνδεσης της προσφοράς και της ζήτησης εργασίας, δημιούργησε ένα χώρο αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Οι εταιρείες οι οποίες αναζητούν προσωπικό μπορούν να στέλνουν το αίτημά τους το οποίο θα δημοσιεύεται στην σελίδα. Αντίστοιχα, την ίδια δυνατότητα έχουν όσοι ζητούν εργασία, στέλνοντας σύντομο βιογραφικό τους και την επιθυμητή θέση εργασίας.

• Εγγραφή στο Newsletter: Η πρόσβαση στα Δελτία Ενημέρωσης του Επιμελητηρίου γίνεται πιο εύκολη με την ηλεκτρονική εγγραφή στο Newsletter. Το newsletter απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη αλλά σε όλους όσους ενδιαφέρονται για εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές, δελτία προσφοράς και ζήτησης, διακυρήξεις / διαγωνισμούς, εκπαίδευση, τις ενέργειες και εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου.