ΚΑΣΤΟΡΙ. Στο μεγάλο ντέρμπι για την 1η αγωνιστική στην Α' Κατηγόρια Λακωνίας, μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη με το γκολ του Μπούνα στο 21'.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Μπένου μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά από ωραίο πλασέ του Μπούνα.Στην συνέχεια είχαν την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Αλεξανδρόπουλου.Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αστέρα να προηγείται στο σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κλάδης έριξε στην μάχη τον Κατσιαφούρο, ο οποίος έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή της Ένωσης όμως το 0-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του κ. Σελίμου.

Σε ένα ματς με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και ελάχιστα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, ο Αστέρας Βλαχιώτη είχε την ευκαιρία να πετύχει και άλλα τέρματα όμως η κεφαλιά του Γκόγκα στο 71' πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξανδρόπουλου,ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο πορτιέρο των γηπεδούχων είπε όχι σε τετ α τετ του Λιώση στην μικρή περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς λίγο πριν συμπληρωθούν 90 λεπτά αγώνα, ο Μπριλάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Αν μη τι άλλο το επίπεδο του Λακωνίκου ποδοσφαίρου έχει ανέβει αισθητά και αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα στα φαβορί, μέχρι και την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Σ. Σελίμος, Γ. Παλαμίδας, Δ. Μπούτσαλης

Συνθέσεις:
ΑΕ Πελλάνας Καστορείου (Γιώργος Μπένος): Αλεξανδρόπουλος, Οδεσιμιώτης, Σπυρόπουλος, Σέρτζιο, Κουτίβας, Μαρίνος, Αποστολόπουλος, Μπεντεβής, Γεωργαντάς, Νικόλαρος, Ντο Σάντος

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Κλάδης) : Γαρόζης, Λιώσης, Τσουκαλάς, Σπηλιωτόπουλος, Μπριλάκης, Τσιμηκλής, Σαραντόπουλος, Σταμογιάννος, Γκόγκας, Χρήστου, Μπούνας


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ατρόμητος Συκέας - Ήφαιστος Βρονταμά 1-0

Ευρώτας Έλους - Κάστρο Μονεμβασιάς 3-1

Απόλλων Ξηροκαμπίου - Α.Ο. Αγγελώνας 2-0

Πηγή: lakonikos.gr

Ρεποτάζ: Άντυ Κοντέα