ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Η Vamvakou Revival που δραστηριοποιείται στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, αναζητά άτομο για τη στελέχωση της θέσης του Α’ μάγειρα στο a la carte εστιατόριο «Βουρέικο».

Το εστιατόριο

Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο εστίασης, πλήρως εξοπλισμένο, που τιμά την ελληνική παράδοση και τις γεύσεις.

Λειτουργεί στο χωριό από τον Ιούλιο του 2019, έχοντας εξυπηρετήσει πληθώρα επισκεπτών και κατοίκων του χωριού.

Το «Βουρέικο» λειτουργεί από τη Vamvakou Revival και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του τόπου, όπως υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Job Description

O/Η A’ μάγειρας/μαγείρισσα του εστιατορίου «Βουρέικο» καλείται να ετοιμάζει γεύματα που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών του καταστήματος, μέσω της εφαρμογής σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών μαγειρέματος, διατηρώντας πάντα τον παραδοσιακό και αυθεντικό χαρακτήρα της γαστρονομίας της περιοχής και της Ελληνικής κουζίνας.

Οι ευθύνες της θέσης περιλαμβάνουν:

  • Τη μελέτη συνταγών και την προετοιμασία πιάτων υψηλής ποιότητας
  • Την ανάθεση εργασιών και τη συνεργασία με το προσωπικό της κουζίνας και της εξυπηρέτησης, με σκοπό να διασφαλίζεται ότι τα γεύματα προετοιμάζονται σωστά και έγκαιρα, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες

Με λίγα λόγια, η Vamvakou Revival, αναζητά ένα άτομο με όρεξη και μεράκι, που να αγαπά την Ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές γεύσεις, με αποδεδειγμένη εμπειρία σε ανάλογη θέση και εκτεταμένη γνώση του τομέα των τροφίμων αλλά και διαφορετικών τεχνικών μαγειρέματος, ανεπτυγμένες οργανωτικές δεξιότητες, φαντασία, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα.

Πληροφορίες

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vamvakourevival.org/ergasia/

Επικοινωνία

Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία info@vamvakourevival.org, +30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Facebook @VamvakouRevival

Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις